Fluxio Isännöinti avasi toimiston Helsinkiin – Kallioon

Kun Fluxio Isännöinti perustettiin keväällä 2017, meille perustajille oli luontevaa avata toimisto Otaniemeen. Olimme molemmat opiskelleet Otaniemessä TKK:lla 20 vuotta sitten ja paikka sattui vielä olemaan sopivasti kotiemme puolessa välissä. 

3.8.2020 Fluxio Isännöinti otti merkittävän askeleen ja avasi ensimmäisen toimistonsa Helsinkiin. Paikkaa pohdiskelimme pitkään ja lopuksi päädyimme Kallioon, osoitteeseen Toinen linja 14. 

Miksi Helsinki ja Kallio? 

Fluxiolla on jo nyt yli 100 helsinkiläistä taloyhtiöasiakasta. Espoolaisuus ei ollut kaikille asiakkuuden este, mutta saimme kuitenkin kuulla lukuisia kertoja, että eihän isännöinti voi olla eri kaupungissa kuin taloyhtiö. Joku miettii hallituksen kokouspaikkaa, toinen pohtii osakkaiden vierailumahdollisuutta toimistolla ja selkeä viesti oli, että Helsingistä pitäisi löytyä osoite ja tarvittaessa hyvät kokoustilat. 

Toinen näkökulma Helsingin toimiston avaamiseen on parhaiden työntekijöiden rekrytoiminen. Fluxiolla on nyt 27 työntekijää ja uusia päteviä, koulutettuja ihmisiä palkataan koko ajan. Osalle ihmisistä Otaniemi on kuitenkin liian kaukana oman kotiosoitteen näkökulmasta ja muuten hyvin alkaneet rekrytointikeskustelut saattavat päättyä liian pitkän työmatkan vuoksi. Nyt pystymme tarjoamaan mahdollisuuden lyhyempään työmatkaan myös itäisessä Helsingissä asuville työntekijöille. Seitsemän työntekijäämme siirtyikin heti tyytyväisenä Kallion toimistoon. 

Edellä mainittujen syiden vuoksi halusimme siis Helsinkiin. Kallion kaupunginosaan puolestaan päädyimme, koska halusimme kantakaupunkiin ja metron läheisyyteen. Paikka mahdollistaa asiakkaillemme helpon ja nopean tavan tulla esimerkiksi kokouksiin, joita pidetään edelleen hyväksi todetun käytännön mukaisesti Otaniemessä ja tarvittaessa Kalliossa. Metro palvelee loistavasti sekä Kallion että Otaniemen toimistojen asiakkaita ja henkilökuntaa.

Kallion Toinen linja 14:ssä toimii Innovation Home yrityskeskus, josta meillä on hienoja kokemuksia jo Otaniemessä. Uuden toimiston avaaminen oli helppoa, kun käytännön asiat nettiyhteyksineen, kahvikoneineen ja tyylikkäine neukkareineen olivat jo valmiina odottamassa meitä. Yhteistyö Innovation Home Kallion kanssa oli meille mieluinen lisäbonus. 

Fluxio Isännöinnille Kallion toimiston avaus on merkittävä asia. Toivomme myös nykyisten ja tulevien asiakkaiden, työntekijöiden ja muiden sidosryhmien kokevan kahden toimiston kokonaisuuden hyödylliseksi, entistäkin paremmin palvelevaksi ja fiksummaksi.