Fluxio yrityksenä

Fluxion historia

Fluxion-nimen keksi Isaac Newton vuonna 1671 antaessaan sen keksimälleen derivointimenetelmälle. Yrityksemme idea sai alkunsa, kun perustajamme, diplomi-insinöörit Kalle ja Rauli, aloittivat tahoillaan toiminnan taloyhtiöiden hallinnossa, Kalle puheenjohtajana ja Rauli isännöitsijänä. Kokemustensa innoittamina Kalle ja Rauli päättivät perustaa uudenlaisen, suomalaisille parempaa asumista mahdollistavan isännöintiyrityksen vuonna 2016.

Yrityksen strategia

Kun Fluxio perustettiin, haastattelimme kymmeniä taloyhtiöiden hallituksia. Kuulimme kaikilta tyypillisistä isännöintialan haasteista ja asetimme tavoitteeksemme ratkaista ne kaikki. Jokainen isännöinnin osa-alue suunniteltiin asiakaslähtöisesti uudella tavalla. Strategiamme ydin on: paras palvelu, täysin digitaalinen ja avoin toiminta, eniten säästöjä asiakkaille ja alan paras työpaikka työntekijöille.

Perustietoja Fluxio Isännöinnistä

Fluxio Isännöinnin asiakasmäärä kasvaa kuukausittain, ollen nyt noin 280. Koulutettuja ja ammattitaitoisia työntekijöitä on jo yli 70. Rekrytoimme tiiviillä tahdilla lisää asiantuntijoita, jotta voimme taata asiakkaillemme parhaan palvelun ja työntekijöillemme kohtuullisen työtaakan.

Fluxion toiminta on ollut alusta lähtien kannattavaa. Vuonna 2021 liikevaihto oli 3,5 miljoonaa euroa ja vuonna 2022 liikevaihto kasvoi jo 4,5 miljoonaan euroon.

Fluxion perustajat Kalle Grönqvist ja Rauli Oikarinen ovat yrityksessä täyspäiväisesti töissä toimitusjohtajana ja isännöintitoimen johtajana.

Toiminta-alueena pääkaupunkiseutu

Fluxion toimistot ovat Helsingin Merihaassa ja Espoon Otaniemessä. Molemmista toimistoista siirrymme ripeästi eri puolille pääkaupunkiseutua, erityisesti Helsinkiin ja Espooseen. Asiakkaidemme kaupunginosia ovat muun muassa Helsingissä Kamppi, Kallio, Lauttasaari, Munkkiniemi, Punavuori, Sörnäinen, Töölö ja Vallila sekä Espoossa esimerkiksi Haukilahti, Kilo, Leppävaara ja Tapiola. Myös Kauniaisista ja Vantaalta löytyy asiakkaitamme.

Haluamme olla luotettava kumppani

Haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoinen. Luottamus ansaitaan teoilla, mutta myös perusasioiden tulee olla kunnossa. Meiltä saa pyydettäessä ajantasaisen Tilaajavastuun myöntämän Luotettava Kumppani -todistuksen. Asiakastyytyväisyyskyselyitä teemme säännöllisesti ja sopimuksessamme on mukana palvelutakuu.