Fluxio yrityksenä

Fluxion historia

Fluxion-nimen keksi sir Isaac Newton vuonna 1671 antaessaan sen keksimälleen derivointimenetelmälle. Yrityksemme idea sai alkunsa, kun perustajamme, diplomi-insinöörit Kalle ja Rauli, aloittivat tahoillaan toiminnan taloyhtiöiden hallinnossa, Kalle puheenjohtajana ja Rauli isännöitsijänä. Kokemustensa innoittamina Kalle ja Rauli päättivät vihdoin perustaa uudenlaisen, suomalaisille parempaa asumista mahdollistavan isännöintiyrityksen vuonna 2016.

Yrityksen strategia

Kun perustimme Fluxiota, haastattelimme kymmeniä taloyhtiöiden hallituksia. Kuulimme kaikilta tyypillisistä isännöintialan haasteista ja asetimme tavoitteeksemme ratkaista ne kaikki. Jokainen isännöinnin osa-alue suunniteltiin asiakaslähtöisesti uudella tavalla. Strategiamme ydin on: paras palvelu, parhaat digiratkaisut, eniten säästöjä asiakkaille – ja alan paras työpaikka työntekijöille.

Perustietoja Fluxio Isännöinnistä

Fluxio Isännöinnissä on tällä hetkellä kuusi koulutettua isännöitsijää ja yksi IAT-harjoittelussa oleva työntekijä. Fluxion toiminta on ollut alusta lähtien kannattavaa, ja vuoden 2018 liikevaihto tulee olemaan noin puoli miljoonaa euroa. Kasvamme nopeasti; vuoden 2018 aikana uusia asiakkaita on tullut noin viisi per kuukausi. Fluxion omistavat yrityksen perustajat Kalle Grönqvist ja Rauli Oikarinen, jotka ovat yrityksessä myös täyspäiväisesti töissä.

Toiminta-alueena pääkaupunkiseutu

Fluxion toimisto on Otaniemessä Espoossa. Sieltä siirrymme ripeästi eri puolille pääkaupunkiseutua, erityisesti Helsinkiin ja Espooseen. Useiden asiakkaiden kaupunginosia ovat Helsingissä esimerkiksi Lauttasaari, Töölö, Sörnäinen ja Vallila sekä Espoossa Tapiola, Kilo ja Leppävaara.

Haluamme olla luotettava kumppani

Haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoinen. Luottamus ansaitaan teoilla, mutta myös perusasioiden tulee olla kunnossa. Meiltä saa pyydettäessä ajantasaisen Tilaajavastuun myöntämän Luotettava Kumppani -todistuksen. Taloyhtiöiden kirjanpidon hoidamme auktorisoidun tilitoimistokumppanimme Dextilin kanssa.