Fluxio yrityksenä

Fluxion historia

Fluxion-nimen keksi Isaac Newton vuonna 1671 antaessaan sen keksimälleen derivointimenetelmälle. Yrityksemme idea sai alkunsa, kun perustajamme, diplomi-insinöörit Kalle ja Rauli, aloittivat tahoillaan toiminnan taloyhtiöiden hallinnossa, Kalle puheenjohtajana ja Rauli isännöitsijänä. Kokemustensa innoittamina Kalle ja Rauli päättivät perustaa uudenlaisen, suomalaisille parempaa asumista mahdollistavan isännöintiyrityksen vuonna 2016.

Yrityksen strategia

Kun Fluxio perustettiin, haastattelimme kymmeniä taloyhtiöiden hallituksia. Kuulimme kaikilta tyypillisistä isännöintialan haasteista ja asetimme tavoitteeksemme ratkaista ne kaikki. Jokainen isännöinnin osa-alue suunniteltiin asiakaslähtöisesti uudella tavalla. Strategiamme ydin on: paras palvelu, täysin digitaalinen toiminta, eniten säästöjä asiakkaille ja alan paras työpaikka työntekijöille.

Perustietoja Fluxio Isännöinnistä

Fluxio Isännöinnin asiakasmäärä kasvaa kuukausittain – sadasta kahteensataan ollaan matkalla. Koulutettuja ja ammattitaitoisia työntekijöitä on lähes 20. Rekrytoimme tiiviillä tahdilla lisää asiantuntijoita, jotta voimme taata asiakkaillemme parhaan palvelun ja työntekijöillemme kohtuullisen työtaakan.

Fluxion toiminta on ollut alusta lähtien kannattavaa ja vuoden 2018 liikevaihto oli puoli miljoonaa euroa. Vuoden 2019 liikevaihto tulee olemaan noin 1,2 miljoonaa euroa. Fluxion omistavat yrityksen perustajat Kalle Grönqvist ja Rauli Oikarinen, jotka ovat yrityksessä myös täyspäiväisesti töissä toimitusjohtajana ja isännöintijohtajana.

Toiminta-alueena pääkaupunkiseutu

Fluxion toimisto on Espoon Otaniemessä. Sieltä siirrymme ripeästi eri puolille pääkaupunkiseutua, erityisesti Helsinkiin ja Espooseen. Useiden asiakkaiden kaupunginosia ovat Helsingissä esimerkiksi Lauttasaari, Töölö, Kamppi, Punavuori Sörnäinen ja Vallila sekä Espoossa Tapiola, Kilo, Haukilahti ja Leppävaara. Vantaalta ja Kauniaisistakin löytyy asiakkaita.

Haluamme olla luotettava kumppani

Haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoinen. Luottamus ansaitaan teoilla, mutta myös perusasioiden tulee olla kunnossa. Meiltä saa pyydettäessä ajantasaisen Tilaajavastuun myöntämän Luotettava Kumppani -todistuksen. Taloyhtiöiden kirjanpidon hoidamme auktorisoidun tilitoimistokumppanimme Dextilin kanssa.