Muut palvelut

Tuntuvia energiankulujen säästöjä

Energiaan liittyvät kustannukset (lämpö, vesi, sähkö, jäte) vievät noin 40% taloyhtiön budjetista. Tutkimusten mukaan jokaisessa taloyhtiössä on säästettävissä 10-20 % energiakustannuksista. Sekä Sitra että Fortum ovat rahoittaneet energiansäästöhankkeitamme, joissa on mukana kymmeniä taloyhtiöitä. Teidänkin taloyhtiönne kustannuksia voi laskea, ota yhteyttä!

Lue lisää:
Sitran rahoittaman Säästöjä Taloyhtiöissä-hankkeen löydöksiä
Uuden energiansäästöhankkeen käynnistäminen Fortumin kanssa

Talon kalenterit varaukset.fi -järjestelmään

Halaisitko varata pesutuvan kotisohvaltasi? Taloyhtiön yhteiset resurssit kuten pesutuvat, saunat ja kerhotilat voidaan liittää varaukset.fi-järjestelmäämme, jolla hoituu haluttaessa myös maksaminen.

Ratkaisumme toimii sekä tietokoneilla että mobiililaitteilla, ja sen avulla taloyhtiönne voi määritellä, milloin tietty tila on saatavilla, miten sitä saa varata ja miten se maksetaan. Lue täältä lisää.

Ammattimaista projektijohtoa

Suurissa hankkeissa paras ratkaisu on yleensä ulkopuolisen projektipäällikön nimeäminen, mutta pienemmissä selkeintä on sopia Fluxion teknisen isännöitsijän toimimisesta projektipäällikkönä. Tällöin johdamme projektin ammattimaisesti johtamisjärjestelmällämme, laskutamme siitä läpinäkyvästi tuntipohjaisesti ja pidämme hallituksen ajan tasalla projektin etenemisestä.

Jos Fluxio valitaan hoitamaan projektia, pidämme huolen siitä, että isännöitsijällämme on siihen sekä osaaminen että riittävästi aikaa.