Isännöinti Espoo

Fiksumpaa isännöintiä Espoossa

 

Espoon suuren taloyhtiö- ja kiinteistömäärän vuoksi myös alueen isännöintipalvelujen tarjonta on kattavaa ja monipuolista. Vaihtoehtoja on Espoossa kymmeniä paikallisesti toimivista yhden hengen isännöitsijätoimistoista valtakunnallisiin ketjuihin. Espoossa toimii myös muutamia isoja 50- ja 60-luvuilla perustettuja paikallisten taloyhtiöiden omistamia ja alun perin huoltoyhtiöiksi perustettuja yrityksiä, jotka ovat vuosikymmenten varrella laajentuneet myös isännöintipalvelujen tuottamiseen.

Fluxio Isännöinti perustettiin 2017 Espoon Otaniemeen, Tapiolan naapuriin. Perustajat olivat vahvasti sitä mieltä, että isännöintialalle mahtuisi nykyaikainen yritys, joka keskittyisi erinomaiseen asiakaspalveluun ja kehittäisi toimialan parhaat digitaaliset järjestelmät ja toimintatavat. Asiakkaat ovat ottaneet uudella tavalla toimivan isännöintitoimiston hyvin vastaan ja muutamassa vuodessa Fluxiosta on kasvanut yksi Espoon suurimmista isännöitsijöistä.

 

Pyydä tarjous ja kilpailuta isännöinti

 

Jos nykyinen isännöintitoimistosi luottaa kankeisiin ja tehottomiin toimintatapoihin, kannattaa kilpailuttaa. Ja jos fiksumpi isännöinti kiinnostaa, kannattaa pyytää tarjous myös Fluxio Isännöinniltä.

Kilpailutus on helppoa ja hallitus selviää siitä muutamassa tunnissa. Valitulla uudella isännöitsijällä on vastuu vaihdon onnistumisesta ja palvelun käynnistymisestä, joten vaihtaminen ei vie taloyhtiön hallitukselta juurikaan aikaa.

Vinkkejä kilpailutukseen >

Asiakkaidemme kokemuksia

”Olen äärimmäisen tyytyväinen valittuun isännöitsijään. Hän käyttää uusia välineitä, joiden avulla taloyhtiön hallitus, osakkaat ja erityisesti asukkaat voivat seurata yhtiön tilannetta reaaliaikaisesti.”

Mika, puheenjohtaja, taloyhtiö Kauniaisissa

”Taloyhtiössämme on meneillään iso julkisivukorjaus ja Fluxiolla on hyvä ote projektin johtamiseen. Johtamisjärjestelmän avulla minulla on täysi läpinäkyvyys kaikkiin meneillään oleviin aliprojekteihin.”

Anders, puheenjohtaja, taloyhtiö Tapiolassa

Yhteystiedot

 

Espoon toimipisteemme sijaitsee Otaniemessä, Tapiolan läheisyydessä.

Tekniikantie 2, 02150 Espoo (C2 krs.)

Toivomme yhteydenotot sähköisesti ja puhelimitse. Käynti toimipisteellä vaatii ajanvarauksen.

 

Palvelupyynnöt: fluxio.fi/apua

Myynti: Kalle Grönqvist, toimitusjohtaja kalle.gronqvist@fluxio.fi