Isännöintialan uudistajat Fluxio ja Aamu yhdistyvät

Nykyaikaisia isännöintipalveluja noin 500 taloyhtiölle pääkaupunkiseudulla tarjoavat Isännöintitoimisto Fluxio ja Emännöintitoimisto Aamu yhdistyvät. Jatkossa kaksi alan kasvuyhtiötä rakentavat yhteiselle arvopohjalle yritystä, jolla on resurssit tehdä huomattavia teknologiapanostuksia ja muuttaa esimerkillään koko isännöintialaa. Fluxio ja Aamu jatkavat itsenäisinä palveluntuottajina, eikä yhdistymisellä ole vaikutusta asiakassopimuksiin tai vastuuisännöitsijöihin.

 

Fluxio ja Aamu ovat nykyaikaisia isännöintiyrityksiä, joiden molempien toiminnan ytimessä ovat asiakkaiden edun ajaminen, digitaalisuus, ja työntekijöiden tyytyväisyys. Yhdistymisen taustalla on usko siihen, että tulevaisuuden menestyjät löytyvät niistä asiakaslähtöisistä isännöintiyrityksistä, jotka pystyvät kehittymään alan muita toimijoita nopeammin.

”Olemme niin samanlaisia yhtiöitä, että fiksumpaa on yhdistää voimat ja olla edelläkävijöitä yhdessä kuin erikseen. Yhdistymällä varmistamme, että meillä on riittävät resurssit säilyttää etumatka alan perinteisiin toimijoihin myös tulevaisuudessa. Yhdistyminen antaa meille mahdollisuuden lisätä investointeja palveluitamme parantavien teknologioiden kehittämiseen sekä kasvattaa resursseja palvelun sujuvuuden, monipuolisuuden ja laadun kehittämiseen”, sanoo Fluxion toimitusjohtaja Kalle Grönqvist.

Fluxion ja Aamun toiminnan keskiössä ovat olleet digitaalisuus, tietoon pohjautuva asuntovarallisuuden pitkäjänteinen kehittäminen sekä energiansäästöön liittyvät palvelut ja tutkimushankkeet. Näin tulee olemaan myös jatkossa.

”Uskomme, että seuraavan viiden vuoden aikana näemme alalla ison harppauksen teknologioiden hyödyntämisessä, kun myös perinteisemmät isännöintitoimistot ottavat laajemmin käyttöön digitaalisia palveluita. Digitaalisten palveluiden lisääntyminen tuo taloyhtiöille kauan kaivattua läpinäkyvyyttä ja avoimuutta taloyhtiön asioiden hoitoon”, Grönqvist jatkaa.

Fluxio ja Aamu jatkavat itsenäisinä palveluntuottajina eikä yhdistymisellä ei ole vaikutusta asiakassopimuksiin tai vastuuisännöitsijöihin. Yritysten yhdistämisen ja kehittämisen vaatimat investoinnit mahdollistaa Vaaka Partners, joka on uutena omistajana mukana tukemassa yrittäjiä. Molempien yritysten perustajat jatkavat omistajina ja työntekijöinä.

 

Taloyhtiöt haluavat tulevaisuudessa yhä kokonaisvaltaisempaa palvelua

Fluxio ja Aamu ovat olleet viime vuosina isännöintialan nopeimmin kasvavien yhtiöiden joukossa ja muodostavat yhdistyessään merkittävän toimijan markkinalle. Molemmilla on poikkeuksellisen korkea työntekijä- ja asiakastyytyväisyys, jotka on ansaittu muun muassa palvelun laatuun ja digitaalisiin palveluihin panostamalla.

”Yhä useammat taloyhtiöt haluavat aiempaa kokonaisvaltaisempaa ja laadukkaampaa palvelua. Yhdistyminen mahdollistaa palveluvalikoimamme laajentamisen ja erikoistumisen muun muassa energiatehokkuuteen, joka on tulevaisuudessa yhä tärkeämmässä roolissa, sanoo Kalle Grönqvist.

Yritysten yhteneväinen arvopohja ja kasvavat resurssit luovat hyvät edellytykset rakentaa työntekijä- ja asiakastyytyväisyydestä yhä vahvempaa kilpailutekijää.

”Tällä alalla jos missä yrityksen menestys riippuu henkilöstöstä. Ilman motivoituneita, yhteen hiileen puhaltavia osaajia on turha haaveilla tyytyväisistä asiakkaista. Tulemme tekemään hartiavoimin töitä rakentaaksemme yrityksestämme alan parhaan työpaikan”, Emännöintitoimisto Aamun perustaja Jussi Laukkanen lisää.