Referenssejä

As Oy Kampinlinna

“Fluxio on osoittautut erinomaiseksi valinnaksi ja oman isännöitsijämme aktiivisuus on muutamassa vuodessa säästänyt taloyhtiömme kuluissa hyvin merkittäviä summia. Fluxio toimii modernisti ja moderneillä työkaluilla, mutta isännöitsijämme on kuitenkin hyvin läsnäoleva ja tuntuu ihan oikeasti olevansa taloyhtiömme ja sen asukkaiden asialla. Fluxio toimii kiitettävän läpinäkyvästi myös hinnoittelussaan.”

Gösta, puheenjohtaja, taloyhtiö Kampissa

As Oy Sointulax

“On pitänyt laittaa viestiä jo jonkin aikaa isännöitsijäämme liittyen. Hän hoitaa hommansa ihan loistavasti! Siitä asti, kun hän on ollut mukana, on taloyhtiön hallituksessa ollut taas kiva olla. Muutoin en olisi varmaan edes suostunut jatkokaudelle hallitukseen, sillä ennen Fluxiota oli edelliset 2-3 vuotta aika raskaita. Erityisesti yhtiökokouksen valmistelu päätösehdotuksineen ja muine materiaaleineen oli aivan erinomaista työtä. Pöytäkirjaluonnos taisi tulla jo melkein seuraavana päivänä, kun edelliseltä isännöitsijältä meni siihen viikkoja vai oliko jopa kuukausia.”

Tomi, puheenjohtaja, taloyhtiö Olarissa

Bostadsaktiebolaget Eureka

Kilpailutimme isännöinninpalvelut ja Fluxio erottui palvelukonseptiltaan selkeästi muista tarjouksen antaneista yrityksistä. Saimme taloyhtiöömme ammattitaitoisen isännöitsijän kesken suuren korjaushankkeen. Hallinnon siirto onnistui hallituksen näkökulmasta kivuttomasti. Fluxion selkeät kokouskäytännöt ovat helpottaneet päätösten tekoa ja hallinnon läpinäkyvyys lisää luottamusta osakkaiden varallisuuden hoitoon.”

Pasi, puheenjohtaja, taloyhtiö Taka-Töölössä

As Oy Helsingin Jaalanhovi

“Olemme olleet tyytyväisiä, että siirryimme isännöinnissä uuteen aikaan ja vaihdoimme isännöinnin Fluxioon. Nykyaikainen johtamisjärjestelmä ja sen läpinäkyvyys helpottavat asioiden hoitoa ja asiakirjojen arkistointia. Hallitus saa työskentelyssään sähköisestä järjestelmästä irti haluamansa hyödyn – voi jättää asiat joko Fluxion hoitoon tai hyödyntää järjestelmää aktiivisesti myös itse.

Isännöitsijämme on hyvin ammattitaitoinen, johdonmukainen ja selkeäsanainen. “

Virpi, puheenjohtaja, taloyhtiö Jätkäsaaressa

As Oy Kasavuoren Salpa

”Olen äärimmäisen tyytyväinen valittuun isännöitsijään. Hän käyttää uusia välineitä, joiden avulla taloyhtiön hallitus, osakkaat ja erityisesti asukkaat voivat seurata yhtiön tilannetta reaaliaikaisesti.”

Mika, puheenjohtaja, taloyhtiö Kauniaisissa

As Oy Seponkartano

”Taloyhtiössämme on meneillään iso julkisivukorjaus ja Fluxiolla on hyvä ote projektin johtamiseen. Johtamisjärjestelmän avulla minulla on täysi läpinäkyvyys kaikkiin meneillään oleviin aliprojekteihin.”

Anders, puheenjohtaja, taloyhtiö Tapiolassa

As Oy Pajalahdentie 23

”Fluxiolla on jämäkkä ote taloyhtiömme johtamiseen ja säästöjen etsimiseen proaktiivisesti. Taloon on investoitu, tulot ovat kasvaneet ja kulut pienentyneet. Nyt pääsimme pudottamaan vastiketta.”

Juho, puheenjohtaja, taloyhtiö Lauttasaaressa

As Oy Helsingin Suvilahdenkuja 2

“Tiedätkö, että tämä oli parasta palvelua mitä olen isännöintitoimistosta saanut 15 vuoteen.

Nopea vastaus, jossa on jo korjaava toimenpide tai ehdotus.

Keep on good work!”

Riitta, osakas, taloyhtiö Sörnäisissä

As Oy Pajalahdentie 19

”Fluxio on tuonut taloyhtiömme hallinnon nykyaikaan. Hallituksella on läpinäkyvyys talon kaikkeen tietoon ja tekemisiin fiksujen nettipohjaisten työkalujen avulla. Isännöitsijä on aktiivisesti kilpailuttanut sopimuksia ja siirtänyt viestintää sähköiseksi tuoden talolle parin tuhannen euron vuosisäästöt. Lisäksi tulevan ikkunaremontin suunnitteluvaihe johdettiin ammattimaisesti eri vaihtoehdot selvittäen.”

Lari, puheenjohtaja, taloyhtiö Lauttasaaressa

Huom! Kiinteistönvälitys Oy

“Kiitos asiantuntevasta ja ystävällisestä paneutumisesta tähän perussettiä vaativampaan asiaan.

Harvinaista herkkua kirjavassa isännöintikentässä.

Aurinkoista kevään jatkoa!”

Matti, kiinteistönvälittäjä, Huom!

As Oy Kuikka

”Fluxio on ottanut isännöintimme haltuun hyvällä otteella. Vaihtamiseen liittyvät käytännön asiat hoituivat hienosti ilman hallitukselta vaadittavaa työtä ja yhteistyö on lähtenyt heti alusta asti tehokkaasti käyntiin isännöitsijän edistäessä useampia meneillään olevia projektia omatoimisesti. Hallitus on voinut vain seurata johtamisjärjestelmästä asioiden edistymistä. Lisäksi uusi isännöitsijä on osoittanut asiantuntemusta huomatessaan useita virheitä aikaisemman isännöitsijän vastikelaskelmissa, joiden ansiosta olemme nyt on saamassa taloyhtiön talouden taas kuntoon.”

Heidi, puheenjohtaja, taloyhtiö Eirassa

Bo LKV

“Sain tiedon uusilta huoneiston omistajilta, että olivat saaneet yhtiöstä autopaikan. Haluan kertoa, että aivan loistavaa palvelua teidän isännöitsijätoimistolta. Olette antaneet mielettömän hyvää ja nopeaa palvelua. Olisi mahtavaa jos jokaisessa yhtiössä olisi yhtä hyvä ja laadukas palvelu. 11/10 arvosana. Jatkakaa samaa rataa!

Oikein mukavaa kesän jatkoa.”

Jesper, partner

As Oy Stenbäckinkatu 18-20

“Meillä on poikkeuksellisen paljon menossa pienessä taloyhtiössämme juuri nyt. Tahti hellittänee ensi vuonna. Puheenjohtajana tahdon tässä välissä antaa yhtiömme puolesta Fluxiolle kiittävää palautetta siitä, että isännöitsijämme ei ole perässä vedettävä kivireki, vaan päinvastoin. Pitää langat käsissä ja reagoi sähköposteihimme kiitettävän nopeasti. Kiitos!

Yrjö, puheenjohtaja, taloyhtiö Taka-Töölössä