Isännöinti Vantaa

Fiksumpaa isännöintiä Vantaalla

 

Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki, jossa asuu yli 200 000 asukasta. Helsingin ja Espoon tavoin Vantaalla korostuvat omistusasunnot sekä kerrostaloasuminen suhteessa pientaloihin ja rivitaloihin. Vantaan alueella isännöintipalvelujen tarjonta on kattavaa ja monipuolista. Vaihtoehtoja on kymmeniä paikallisesti toimivista yhden hengen isännöitsijätoimistoista valtakunnallisiin ketjuihin.

Fluxio Isännöinti perustettiin 2017 Espoon Otaniemeen. Perustajat olivat vahvasti sitä mieltä, että isännöintialalle mahtuisi nykyaikainen yritys, joka keskittyisi erinomaiseen asiakaspalveluun ja kehittäisi toimialan parhaat digitaaliset järjestelmät ja toimintatavat. Asiakkaat ovat ottaneet uudella tavalla toimivan isännöintitoimiston hyvin vastaan ja muutamassa vuodessa Fluxiosta on kasvanut yksi pääkaupunkiseudun suurimmista isännöitsijöistä. Nykyisin toimimme Helsingin ja Espoon lisäksi myös Vantaalla.

 

Pyydä tarjous ja kilpailuta isännöinti

 

Jos nykyinen isännöintitoimistosi luottaa kankeisiin ja tehottomiin toimintatapoihin, kannattaa kilpailuttaa. Ja jos fiksumpi isännöinti kiinnostaa, kannattaa pyytää tarjous myös Fluxio Isännöinniltä.

Kilpailutus on helppoa ja hallitus selviää siitä muutamassa tunnissa. Valitulla uudella isännöitsijällä on vastuu vaihdon onnistumisesta ja palvelun käynnistymisestä, joten vaihtaminen ei vie taloyhtiön hallitukselta juurikaan aikaa.

Vinkkejä kilpailutukseen >

Asiakkaidemme kokemuksia

”Olen äärimmäisen tyytyväinen valittuun isännöitsijään. Hän käyttää uusia välineitä, joiden avulla taloyhtiön hallitus, osakkaat ja erityisesti asukkaat voivat seurata yhtiön tilannetta reaaliaikaisesti.”

Mika, puheenjohtaja, taloyhtiö Kauniaisissa

”Taloyhtiössämme on meneillään iso julkisivukorjaus ja Fluxiolla on hyvä ote projektin johtamiseen. Johtamisjärjestelmän avulla minulla on täysi läpinäkyvyys kaikkiin meneillään oleviin aliprojekteihin.”

Anders, puheenjohtaja, taloyhtiö Tapiolassa

“Fluxio on osoittautut erinomaiseksi valinnaksi ja oman isännöitsijämme aktiivisuus on muutamassa vuodessa säästänyt taloyhtiömme kuluissa hyvin merkittäviä summia. Fluxio toimii modernisti ja moderneillä työkaluilla, mutta isännöitsijämme on kuitenkin hyvin läsnäoleva ja tuntuu ihan oikeasti olevansa taloyhtiömme ja sen asukkaiden asialla. Fluxio toimii kiitettävän läpinäkyvästi myös hinnoittelussaan.”

Gösta, puheenjohtaja, taloyhtiö Kampissa

Yhteystiedot

 

Helsingin toimipisteemme sijaitsee Merihaassa.

Fluxio Helsinki: Haapaniemenkatu 9, 00530 Helsinki (17. krs.)

 

Espoon toimipisteemme sijaitsee Otaniemessä, Tapiolan läheisyydessä.

Fluxio Espoo: Tekniikantie 2, 02150 Espoo (C2 krs.)

 

Palvelupyynnöt: fluxio.fi/apua

Myynti: Kalle Grönqvist, toimitusjohtaja kalle.gronqvist@fluxio.fi

 

Toivomme yhteydenotot sähköisesti ja puhelimitse. Käynti toimipisteellä vaatii ajanvarauksen.