Fluxio työpaikkana

Avoimet työpaikat

Fluxio on kasvuyritys ja palkkaamme uusia isännöitsijöitä noin joka toinen kuukausi ja muita osaajia tarpeen mukaan. Jos myös sinulla on tavoitteena uudistaa isännöintialaa, tutustu urasivustoomme.

Lue tehtäväkuvauksista tarkemmin ja lähetä hakemuksesi!

 

Arvot

Toimintamme ytimessä on asiakaslähtöisyys, avoimuus ja tehokas toiminta. Asiakaslähtöisyys tarkoittaa, että teemme valintoja asiakkaan edun mukaisesti. Avoimuus tarkoittaa, että olemme toiminnassamme läpinäkyviä sekä asiakkaillemme, että kollegoillemme. Tehokkuus tarkoittaa, että kyseenalaistamme alan perinteitä, kehitämme parempia toimintatapoja ja käytämme parhaita mahdollisia työkaluja.

Työyhteisö

Tavoitteenamme on olla alan paras työpaikka. Tähän päästään muun muassa avoimella ja läpinäkyvällä toiminnalla sekä viestinnällä. Kaikki työntekijät osallistuvat toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen sen mukaan, mitkä omat kiinnostuksen kohteet ja vahvuusalueet ovat. Uskomme yhteisöllisyyteen ja yhdessä tekemiseen. Toisaalta myös vastuiden pitää olla selkeitä, jotta turhaa säätämistä ei synny.

Edut

Isännöitsijöillämme on vastuullaan kohtuullinen määrä taloyhtiöitä, jotta voimme taata kaikille asiakkaillemme hyvän palvelun laadun. Isännöitsijöiden työaikaa varataan asiakastyön lisäksi myös projektien johtamiseen. Käytämme alan parhaita digitaalisia työkaluja, joten myös etätyö on mahdollista. Palkkamme on kilpailukykyinen. Yhtiö vie säännöllisesti koko työyhteisön yhteiselle lounaalle, myös kesä- ja pikkujoulujuhlat vietämme yhdessä. Jokaisen työntekijän hyvinvoinnista pidetään hyvää huolta mm. monipuolisen Hyvinvoiva Fluxio -hankkeen avulla ja tuella. Työterveyskumppanimme on edistyksellinen Heltti Työterveys. Kaikilla työntekijöillä on myös vapaa-ajan ryhmätapaturmavakuutus.