Fluxio työpaikkana

Avoimet työpaikat

Toimintamme nopean ja jatkuvan kasvun myötä, haemme Espoon Otaniemeen TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ ja PALVELUISÄNNÖITSIJÄÄ.

Lue tehtäväkuvauksista lisää ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian!

 

Arvot

Toimintamme ytimessä on asiakaslähtöisyys, avoimuus ja tehokas toiminta. Asiakaslähtöisyys tarkoittaa, että teemme valintoja asiakkaan edun mukaisesti. Avoimuus tarkoittaa, että olemme toiminnassamme läpinäkyviä sekä asiakkaillemme, että kollegoillemme. Tehokkuus tarkoittaa, että kyseenalaistamme alan perinteitä, kehitämme parempia toimintatapoja ja käytämme parhaita mahdollisia työkaluja.

Työyhteisö

Tavoitteenamme on olla alan paras työpaikka. Tähän päästään muun muassa avoimella ja läpinäkyvällä toiminnalla sekä viestinnällä. Kaikki työntekijät osallistuvat toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen sen mukaan, mitkä omat kiinnostuksen kohteet ja vahvuusalueet ovat. Uskomme yhteisöllisyyteen ja yhdessä tekemiseen. Toisaalta myös vastuiden pitää olla selkeitä, jotta turhaa säätämistä ei synny.

Edut

Isännöitsijöillämme on vastuullaan kohtuullinen määrä taloyhtiöitä, jotta voimme taata kaikille asiakkaillemme hyvän palvelun laadun. Isännöitsijöiden työaikaa varataan asiakastyön lisäksi myös projektien johtamiseen. Käytämme alan parhaita digitaalisia työkaluja. Palkkamme on kilpailukykyinen. Työterveyskumppanimme on edistyksellinen Heltti Työterveys. Toimistoltamme löytyy toimialan hienoin kahvikone ja hierova tuoli.

Hae meille

Olemme kasvuyritys ja palkkaamme uusia isännöitsijöitä noin joka toinen kuukausi ja muita osaajia tarpeen mukaan. Jos myös sinulla on tavoitteena uudistaa isännöintialaa, ota yhteyttä toimitusjohtajaamme Kalle Grönqvistiin, kalle.gronqvist@fluxio.fi.