Uutiset

Isännöintiliitto: Näin myrskyyn varaudutaan taloyhtiöissä

Syysmyrskyt voivat aiheuttaa suurta ja kallista tuhoa. Oikeanlaisella varautumisella voi säästyä monelta harmilta. Taloyhtiöissä kannattaisikin varautua syyssäihin jo hyvissä ajoin.

Lue lisää …

Kiinteistöliitto: Korjausavustuksiin 100 miljoonaa torjumaan korjausrakentamisen pudotusta

12.9.2020

Suomen asuntokantaa on viime vuosina korjattu vuosittain yli kuudella miljardilla eurolla, mistä runsaat puolet ovat olleet asunto-osakeyhtiöihin tehtyjä, niiden omistajien rahoittamia korjauksia.

Koronakriisi on viivästyttänyt taloyhtiöiden korjaushankkeista päättämistä ja töiden aloittamistaHuomattavassa osassa Kiinteistöliiton kyselyyn vastanneita taloyhtiöitä tämän vuoden varsinainen yhtiökokous oli vielä pitämättä elokuun puolivälissä. Myös korjaushankkeista päättäviä yhtiökokouksia on lykätty 

Koronakriisi voi leikata tänä vuonna asunto-osakeyhtiöiden korjausrakentamisesta peräti 300 – 400 miljoonaa euroa eli jopa 10 prosenttia. Koronakriisi tulee vähentämään korjausrakentamista myös pitkälle vuoteen 2021. 

Kiinteistöliitto esittää, että valtion vuoden 2021 talousarvioon varataan 100 miljoonaa euroa taloyhtiöiden korjausavustuksiin, millä saadaan aikaan noin miljardin euron korjauselvytys.

Lue lisää…

 

Fluxion laaja tilinpäätösvertailu hallitusten käyttöön

19.8.2020

Vuonna 2019 Fluxio lanseerasi Tilinpäätösvertailu-palvelun asiakkaanaan oleville taloyhtiöille. Tällaiselle ilmaiselle lisäpalvelulle oli selkeä tarve, jotta taloyhtiöiden hallitukset pystyvät vertaamaan muiden samantyyppisten taloyhtiöiden hoitokustannuksia oman yhtiönsä kustannuksiin. Vuonna 2020 otimme suunnitellusti ison kehitysaskeleen ja kehitimme palveluamme laajemmaksi ja paremmaksi.

Lue lisää...

Fluxio Isännöinti avasi toimiston Helsinkiin – Kallioon

4.8.2020

Fluxio Isännöinti perustettiin vuonna 2017 Otaniemeen. 3.8.2020 Fluxio otti merkittävän askeleen ja avasi ensimmäisen toimistonsa Helsinkiin, osoitteeseen Toinen linja 14.

Toivomme nykyisten ja tulevien asiakkaiden, työntekijöiden ja muiden sidosryhmien kokevan kahden toimiston kokonaisuuden hyödylliseksi, entistäkin paremmin palvelevaksi ja fiksummaksi.

Lue lisää…