Tuulivoimalla tuotettua sähköä ja merkittäviä sähkösäästöjä asiakkaillemme

Toteutimme keväällä 2020 sähköostojen yhteiskilpailutuksen kaikille asiakkaillemme ja jo kesäkuussa suurin osa asiakkaistamme siirtyi uuteen edullisempaan sopimusmalliin. Osa asiakkaista joutuu vielä odottamaan siirtymistä, kunnes taloyhtiön aikaisemmin tehdyt määräaikaiset sähkösopimukset raukeavat.

Kilpailutuksen tavoitteita Fluxiolla oli kolme – edullisuus, joustavuus ja puhtaus. Nyt puolen vuoden jälkeen on hienoa tarkastella tuloksia: 

  • Edullisuus on äärimmäisen helppo todeta. Ensimmäisen puolen vuoden yhteisostomalli, jossa sähkö ostetaan sähköpörssistä, on tuonut asiakkaillemme keskimäärin noin 50 % alennuksen sähkön tuotannon kustannuksissa
  • Uusi sopimusmalli on todettu joustavaksi. Sähköyhtiön hoitamaan “Fluxion sähkösalkkuun” voi taloyhtiö siirtyä joustavasti.
  • Haluamme erityisesti painottaa puhtautta ja päästöttömyyttä. Sähkökumppanimme tarjoaa mahdollisuuden ostaa pörssihintaisen sähkön sijasta hieman kalliimpaa tuulivoimalla tuotettua sähköä. Koska osa asiakkaistamme ei välttämättä olisi olleet valmiita maksamaan puhtaan tuulisähkön tuomaa lisähintaa, emme voineet sisällyttää sitä yhteistostomallin sopimussisältöön.

Päätimme antaa kaikille taloyhtiöasiakkaillemme joululahjaksi tuulivoimalla tuotetun sähkön vuodelle 2021. 

Alla Fluxiolle ja sen isännöimille taloyhtiöille myönnetty sertifikaatti.

 

Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta sekä toivotamme päästövapaata hyvien tuulien vuotta 2021!