Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Toimintamme nopean ja jatkuvan kasvun myötä, haemme Espoon Otaniemeen 

TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ

Teknisen isännöitsijän tehtävänä on palvella ja auttaa asiakasyhtiöitämme monipuolisesti niiden teknisissä tarpeissa. Tehtäviin sisältyy mm. erilaisten teknisten ongelmien selvittely ja kartoittaminen kiinteistöllä, rakennusteknisten palveluiden kilpailutus ja hankkiminen, erilaiset katselmukset ja korjausrakennushankkeissa tilaajan teknisenä edustajana toimiminen sekä osakasmuutostöiden valvonta. 

Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä isännöitsijöiden, palveluisännöitsijöiden ja teknisten isännöitsijöiden kanssa.

Toivomme sinulta

 • soveltuvaa teknistä koulutusta
 • kokemusta vastaavista tehtävistä
 • halua toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen
 • valmiutta täysin digitaaliseen toimintaympäristöön
 • asiakaslähtöistä ajattelua ja laadukasta palveluasennetta
 • itsenäistä ja reipasta työskentelyotetta
 • organisointi- ja yhteistyökykyä 

Tehtävässä tarvitset omaa autoa.

Tarjoamme kannustavan ja tiiviissä yhteistyössä toimivan työyhteisön, jossa jokaisen työntekijän osaamiselle ja vahvuuksille annetaan arvoa. Kasvuyrityksenä annamme myös mahdollisuuden itsesi ja työsi sekä toiminnan kehittämiseen. Tarkka tehtävänkuva sovitaan työntekijän kokemuksen ja osaamisen pohjalta.

Yhtenäiset digitaaliset työkalut ja tehokkaat toimintamallit ovat päivittäisen työsi tukena. 

 

Kiinnostuitko? 

Jos koet olevasi sopiva vahvistus joukkoomme, hae tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Kalle Grönqvist 050-359 5956. Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen kalle.gronqvist@fluxio.fi

 

*********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

 

Toimintamme nopean ja jatkuvan kasvun myötä, haemme Espoon Otaniemeen palvelutiimiimme

PALVELUISÄNNÖITSIJÄÄ 

Palvelutiimimme hoitaa keskitetysti isännöintiin liittyviä monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä, vaativampia selvittely- ja hallinnointitehtäviä sekä erilaisia projekteja. Kaikilla tiimiläisillämme on vahva asiakaspalvelukokemus ja IAT-tutkinto, jonka voi tarvittaessa suorittaa työn ohessa. Tiimiläisten ensisijainen tehtävä on keskittyä osakkaiden/asukkaiden yhteydenottoihin.  

Palveluisännöitsijät toimivat tiiviissä yhteistyössä isännöitsijöiden ja teknisten isännöitsijöiden kanssa.

Toivomme, että olet 

 • asiakaslähtöinen, palveluhenkinen ja järjestelmällinen tiimipelaaja 
 • halukas toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen
 • valmis täysin digitaaliseen toimintaympäristöön
 • esimerkiksi kiinteistösihteeri ja haluat ottaa työssäsi isompaa vastuuta kouluttautumalla IAT-isännöitsijäksi tai 
 • isännöitsijä ja haluat työskennellä ilman iltakokouksia  

Tarjoamme kannustavan ja tiiviissä yhteistyössä toimivan työyhteisön, jossa jokaisen työntekijän osaamiselle ja vahvuuksille annetaan arvoa. Kasvuyrityksenä annamme myös mahdollisuuden itsesi ja työsi sekä toiminnan kehittämiseen.

Yhtenäiset digitaaliset työkalut ja tehokkaat toimintamallit sekä kivat työkaverit ovat päivittäisen työsi tukena.

 

Kiinnostuitko? 

Jos koet olevasi sopiva vahvistus tiimiimme, hae tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Kalle Grönqvist 050-359 5956. Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen kalle.gronqvist@fluxio.fi