Kiitoksia kaikille hienosta vuodesta 2021

 

Aina välillä on hyvä katsoa taaksekin päin ja todeta mitä on saatu aikaiseksi. Fluxio Isännöinnin osalta vuosi 2021 oli kyllä varsin hyvä. Saimme edistettyä strategisia tavoitteitamme ja asiakaskuntamme sekä henkilöstömme kasvoi taas reippaasti. Alla 2021 teemoja osa-alueittain.

  • Kasvumme oli rivakkaa. Saimme 55 uutta taloyhtiöasiakasta. Yhteensä meillä on asiakkaita jo 230 kpl. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 3,5 M € eli kasvua tuli noin 60%. Uusia työntekijöitä palkkasimme yli kaksikymmentä ja nyt meitä Fluxiolaisia on jo viisikymmentä.
  • Jotta kasvumme olisi laadukasta, organisoimme uusien asiakkaiden vastaanoton kokonaan uusiksi. Tiimissä on nyt mukana asiaan perehtyneet isännöitsijät, vastike- ja vuokravastaava, kirjanpitäjä ja palveluasiantuntija. Näin saamme pidettyä huolen siitä että uuden asiakkaan asiat ovat mahdollisimman hyvässä järjestyksessä alusta lähtien.
  • Kehitimme asiakaspalvelutiimimme toimintaa ja palkkasimme useita uusia palveluisännöitsijöitä. Hyvä konkreettinen esimerkki palvelumme laadusta on se, että toimitamme nykyään isännöitsijäntodistukset keskimäärin 6,5 työtunnissa, emmekä peri tästä “pikatoimituslisää” toisin kuin kilpailijamme. Seuraamme yleisestikin asiakaspalvelumme nopeutta ja laatua aktiivisesti ja saimme joulukuussa asiakkailtamme kokonaisen kouluarvosanan paremman palvelutyytyväisyysarvosanan kuin alalla keskimäärin.
  • Digipalvelujen kehittäminen oli edelleen yksi keskeisistä tavoitteistamme. Vuonna 2021 panostimme erityisesti isännöitsijöiden työkseen käyttämien järjestelmien kehittämiseen ja näin saimme isännöitsijöiden työtä laadukkaammaksi ja samalla saimme vapautettua työaikaa tiedon siirtelystä asiakastyöhön. Samalla keskimääräistä taloyhtiöiden määrää per isännöitsijä laskettiin, jotta saisimme järjestettyä mahdollisimman paljon aikaa asiakkaillemme.
  • Päätimme myös panostaa henkilöstöasioihin. Palkkasimme yritykseemme henkilöstöammattilaisen ja hänen ansiostaan monet henkilöstöön liittyvät asiat ovat nyt entistäkin paremmalla tolalla. Yhtenä konkreettisena ja meille isona asiana voisi nostaa esille että järjestimme viime vuonna henkilöstöannin henkilökunnallemme.

Tästä on hyvä jatkaa. Tälle vuodelle on jo palkattu useita työntekijöitä ja uusia asiakassopimuksia on tehty yli kaksikymmentä. Yksi uusi digikehityshanke on käynnistysvaiheessa, se auttaa meitä hallinnoimaan taloyhtiöiden tietoja entistäkin tehokkaammin.

Kiitokset asiakkaille, työntekijöille ja kumppaneille hienosta vuodesta 2021!