Fluxio mukana Entrepreneur Of The Year -kilpailussa

Mikä yhdistää Googlea, Amazonia ja Supercelliä? Kaikki olivat konsulttiyhtiö Ernst & Youngin Entrepreneur Of The Year -kilpailun voittajia silloin, kun yritykset olivat kasvuvaiheessa!

Fluxio oli tänä vuonna mukana tässä vuosittain järjestettävässä kasvuyrittäjäkilpailussa. Kilpailuun mukaan pääsee yrittäjiä, jotka innostavat muita visiollaan, johtajuudellaan ja saavutuksillaan ja joiden yrityksen liikevaihto on yli 3,5 miljoonaa euroa, toiminta on kasvavaa ja voitollista, sekä yritys työllistää vähintään kymmenen henkilöä. 

Muita kilpailijoita olivat mm. finaaliin päässeet Hoiwa, Lapland Hotels & Safaris, Leipomo Rosten, Luoto & Company, MV-Jäähdytys, Neural DSP Technologies, Premix, Sievo, Terapiatalo Noste ja Zoan.

Vaikka Fluxio ei tänä vuonna finalistien joukkoon yltänyt oli kilpailuprosessi itsessään hieno kasvun paikka. Se antoi eväitä kehittää liiketoimintamalliamme entisestään, verkostoitua ja nähdä asioita uusista näkökulmista.

Tänä vuonna Suomen kasvuyrittäjäksi valittiin perustaja Douglas Castro, Neural DSP Technologies Oy:sta 4.11.2022 järjestetyssä gaalassa. Voittaja pääsee edustamaan Suomea kansainvälisen World Entrepreneur of the Year -kisaan.

Lue lisää