Asiakkaitamme

As oy Kuikka

”Fluxio on ottanut isännöintimme haltuun hyvällä otteella. Vaihtamiseen liittyvät käytännön asiat hoituivat hienosti ilman hallitukselta vaadittavaa työtä ja yhteistyö on lähtenyt heti alusta asti tehokkaasti käyntiin isännöitsijän edistäessä useampia meneillään olevia projektia omatoimisesti. Hallitus on voinut vain seurata johtamisjärjestelmästä asioiden edistymistä. Lisäksi uusi isännöitsijä on osoittanut asiantuntemusta huomatessaan useita virheitä aikaisemman isännöitsijän vastikelaskelmissa, joiden ansiosta olemme nyt on saamassa taloyhtiön talouden taas kuntoon.”

Heidi, puheenjohtaja, taloyhtiö Eirassa

As oy Pajalahdentie 19

”Fluxio on tuonut taloyhtiömme hallinnon nykyaikaan. Hallituksella on läpinäkyvyys talon kaikkeen tietoon ja tekemisiin fiksujen nettipohjaisten työkalujen avulla. Isännöitsijä on aktiivisesti kilpailuttanut sopimuksia ja siirtänyt viestintää sähköiseksi tuoden talolle parin tuhannen euron vuosisäästöt. Lisäksi tulevan ikkunaremontin suunnitteluvaihe johdettiin ammattimaisesti eri vaihtoehdot selvittäen.”

Lari, puheenjohtaja, taloyhtiö Lauttasaaressa

As oy Jäkärläntie 8

”Fluxio tuli puikkoihin taloyhtiössämme edellisen isännöitsijän tuhottua taloutemme. Kahden ”vanhan koulukunnan” isännöitsijän jälkeen on todella helpottavaa huomata, että alalla on myös toimijoita, jotka ovat aidosti kiinnostuneita taloyhtiön kehittämisestä, osaavat toimia ammattijohtajina, ja kehittävät itseään ja alaansa systemaattisesti. Hallitus tietää koko ajan, missä mennään, ja aktiivisuus on piristänyt myös asukkaita.”

Marikka, puheenjohtaja, taloyhtiö Vesalassa

As Oy Helsingin Jaalanhovi

”Olemme olleet tyytyväisiä, että siirryimme isännöinnissä uuteen aikaan ja vaihdoimme isännöinnin Fluxioon. Nykyaikainen johtamisjärjestelmä ja sen läpinäkyvyys helpottavat asioiden hoitoa ja asiakirjojen arkistointia. Hallitus saa työskentelyssään sähköisestä järjestelmästä irti haluamansa hyödyn – voi jättää asiat joko Fluxion hoitoon tai hyödyntää järjestelmää aktiivisesti myös itse.

Isännöitsijämme on hyvin ammattitaitoinen, johdonmukainen ja selkeäsanainen. ”

Virpi, puheenjohtaja, taloyhtiö Jätkäsaaressa.

As Oy Kasavuoren Salpa

”Olen äärimmäisen tyytyväinen valittuun isännöitsijään. Hän käyttää uusia välineitä, joiden avulla taloyhtiön hallitus, osakkaat ja erityisesti asukkaat voivat seurata yhtiön tilannetta reaaliaikaisesti.”

Mika, puheenjohtaja, taloyhtiö Kauniaisissa

As Oy Seponkartano

”Taloyhtiössämme on meneillään iso julkisivukorjaus ja Fluxiolla on hyvä ote projektin johtamiseen. Johtamisjärjestelmän avulla minulla on täysi läpinäkyvyys kaikkiin meneillään oleviin aliprojekteihin.”

Anders, puheenjohtaja, taloyhtiö Tapiolassa

As Oy Pajalahdentie 23

”Fluxiolla on jämäkkä ote taloyhtiömme johtamiseen ja säästöjen etsimiseen proaktiivisesti. Taloon on investoitu, tulot ovat kasvaneet ja kulut pienentyneet. Nyt pääsimme pudottamaan vastiketta.”

Juho, puheenjohtaja, taloyhtiö Lauttasaaressa

As Oy Ankkurinvarsi

”Johtamisjärjestelmä on selkeä ja tuo kaivatun läpinäkyvyyden isännöitsijän toimintaan. Mikä parasta, olemme saaneet vuosia roikkuneita projekteja viimein valmiiksi yhdessä Fluxion kanssa.”

Irmeli, puheenjohtaja, taloyhtiö Kivenlahdessa